Ruoka & juoma

Adlerfeltin ruokaideologiaa ohjaava periaate on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden. Pidämme koko maailman kulinaarista skeneä pelikenttänä ja kokkaamme kauteen, tunnelmaan ja hetkeen sopivia herkkuja ruoan alkuperän kuitenkin aina tuntien. Hauskinta on se, että joka visiitillä voi olla jotain erilaista ja uutta maukasta syötävää. Lupaamme myös olla ruokahävikin asialla ja minimoida sitä mahdollisimman hyvin.

Virkistävien erilaisen juomien ansiosta ruokailusta saadaan vieläkin kauniimpi ja hauskempi hetki. Se fiilis, kun ruoka ja juoma täydentävät just upeasti toinen toisiaan, on jättänyt meille monille tietystä paikasta ja ajasta ihanan muistijäljen. Just niitä iloisia happy place-hetkiä!

Välillä on kivaa syödä ihana pitkä dinneri, toisinaan taas jakaa muiden herkuttelijoiden kanssa useita annoksia. Joskus aikaa on just ja just pikaiselle lounaalle ja sitten taas välillä ei ole yhtään nälkä, mutta virkistävä lasillinen maistuisi. Joskus kupillinen vastajauhettua kahvia on se ainut asia, mitä tekee mieli. Toisinaan hullaannutaan maistelemaan yhtä sun toista kiinnostavaa viiniä ja sitten toisinaan muutamaa erilaista raikasta bisseä. Tarjolla on aina kasvis- kala- ja liha-annoksia, joten kaikille löytyy ihanasti jotain herkuteltavaa. Ja hei, tietenkin jälkkäriä!

Adlerfeltissa on mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Pikkujoulut, illalliset, pienimuotoiset hääjuhlat tai erilaiset virkistyspäivät. Ota ihanasti yhteyttä tellu@lonna.fi ja katsotaan mitä kivaa keksittäisiin.

Eating and drinking with us is all about fun and happiness!