Ruoka & juoma = Happy place

Adlerfeltin ruokaideologiaa ohjaava periaate on raaka-aineiden vastuulliset valinnat. Pidämme koko maailman kulinaarista skeneä pelikenttänä ja kokkaamme kauteen, tunnelmaan ja hetkeen sopivia herkkuja ruoan alkuperän kuitenkin aina tuntien. Hauskinta on se, että joka visiitillä voi olla jotain erilaista ja uutta maukasta syötävää ja näin ollen ajankohtaiset päivän annokset selviävätkin usein vasta paikan päällä Adlerfeltissa. Kun emme sido itseämme tiettyyn ruokalistaan, minimoimme ihanasti ruokahävikin.

Virkistävien erilaisen juomien ansiosta ruokailusta saadaan vieläkin kauniimpi ja hauskempi hetki. Se fiilis, kun ruoka ja juoma täydentävät just upeasti toinen toisiaan, on jättänyt meille monille tietystä paikasta ja ajasta ihanan muistijäljen. Just niitä iloisia happy place-hetkiä!

Välillä on kivaa syödä ihana pitkä dinneri, toisinaan taas jakaa muiden herkuttelijoiden kanssa useita annoksia. Joskus aikaa on just ja just pikaiselle lounaalle ja sitten taas välillä ei ole yhtään nälkä, mutta virkistävä lasillinen maistuisi. Joskus kupillinen vastajauhettua kahvia on se ainut asia, mitä tekee mieli. Toisinaan hullaannutaan maistelemaan yhtä sun toista kiinnostavaa viiniä ja sitten toisinaan muutamaa erilaista raikasta bisseä. Tarjolla olevista safkoista useista vaihtoehdoista tulee olemaan saatavilla puolikas ja kokonainen annos, sekä aina muutama kiva side dish. Ja hei, tietenkin jälkkäriä!

Eating and drinking with us is all about fun and happiness!