Adlerfeltin ruokaideologian ohjaavina periaatteina on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden sekä Suomenlinnan ruokakulttuurin kunnioitus. Tutkimme jatkuvasti paikallisia ruokaperinteitä ja sesonkeja, inspiroidumme niihin liittyvistä raaka-aineista. Luomme tämän päivän modernia ruokakulttuuria kunnioittaen Suomenlinnaa, oivaltaen sen eri vaiheita. Motivoidumme perinteisistä ruoanvalmistusmenetelmistä ja niiden nykyaikaisista tulkinnoista. Suomenlinna on meille todellinen ”hidden gem”!

Menu vaihtuu useita kertoja vuoden aikana. Mukavinta on se, että jokaisella vierailulla voi olla jotain erilaista ja oivaltavaa herkuteltavaa. Tarjoamme väriä ja iloa elämään, nautinnollisten kokemusten kautta. Lupaamme luonnollisesti olla myös ruokahävikin asialla ja minimoida sitä mahdollisimman hyvin.

Adlerfeltin juomalistalta löytyy verrattain laaja valikoima viinejä. Inspiroitunut henkilökuntamme suosittelee mielellään kaikkea helposti lähestyttävien klassikoiden ja makuhermoja kutkuttavia eleganttien ja kiinnostavien viinien väliltä. Se fiilis, kun ruoka ja juoma täydentävät just upeasti toinen toisiaan, on jättänyt meille monille ihania muistijälkiä tietystä paikasta ja ajasta. Just niitä elämän ”happy place”-hetkiä! Niistä mekin tykätään!

Adlerfeltin koko hyväntuulisen henkilökunta pitää aina huoleen siitä, että makujen harmoniat kohtaavat mielenkiintoisesti tyylikkäässä, pitkän historian omaavassa miljöössä. Modernia Suomenlinnaa parhaimmillaan!

Eating and drinking with us is all about happiness!