Adlerfelt

Ravintola Adlerfelt sijaitsee upeassa 250 vuotta vanhassa rakennuksessa, harvinaislaatuisessa ja maailman kauneimmassa maailmanperintökohteessa, Suomenlinnassa. Naapurisaaren pienestä ja söpöstä Lonnasta tuttu porukka on lähtenyt pitämään huolen, että myös ihastuttavassa Suomenlinnassa nauru raikaa iloisesti. Rentoa ruokaa, kiinnostavia juomia ja hyvää fiilistä!

Meillä voi nautiskella lasillisen tai herkutella pitkään. Meille tärkeintä on just se fiilis, jolloin kaikki tuntuu olevan aivan hyvin ja vaan hymyilyttää. Just sellaisten fiilisten kautta syntyy ne kauniit hetket, joihin haluaa palata aina uudestaan ja uudestaan. Adlerfelt on meidän ja teidän happy place, jonne me kaikki ollaan sydämellisesti tervetulleita ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai alkuperään katsomatta ❤️

Suomenlinnan Adlerfelt aukesi 1.6.2020 ja ilahduttaa saarivieraita ympäri vuoden.

Olemme iloisia, että olet tulossa meille vieraaksi!

…ja hei, Adlerfeltissa on mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Pikkujoulut, illalliset, pienimuotoiset hääjuhlat tai erilaiset virkistyspäivät. Ota ihanasti yhteyttä tellu@lonna.fi ja katsotaan mitä kivaa keksittäisiin.