Ravintola Adlerfelt sijaitsee upeassa 250 vuotta vanhassa rakennuksessa Helsingin merellisimmässä kaupunginosassa, Suomenlinnassa.  Naapurisaaren pienestä ja söpöstä Lonnasta tuttu porukka on lähtenyt pitämään huolen, että myös Suomenlinnassa nauru raikaa iloisesti. Oivaltavia paikallisesta ruokakulttuurista ammentavia annoksia, kiinnostavia juomia ja hyvää fiilistä. Moderneja tulkintoja Suomenlinnan ruokakulttuurista!

Meillä voi nautiskella lasillisen tai herkutella pitkään. Pyrimme mahdollistamaan sen suloisen hetken, jolloin kaikki tuntuu juuri oikealta. Toivomme vierailun ravintolassa saavan hymyn huulillesi ja luomaan muistoja, jotka saavat sinut palaamaan uudestaan. Tulet sitten vieraaksemme täältä Helsingistä tai ihan mistä tahansa päin maailmaa, pyrimme olemaan suosikkiravintolojesi kärjessä. Adlerfelt on meidän ja teidän happy place, jonne me kaikki ollaan sydämellisesti tervetulleita ikään, sukupuoleen, seksuaalisuuteen tai alkuperään katsomatta ❤️

Ravintola Adlerfelt aukesi 1.6.2020 ja ilahduttaa saarivieraita ympäri vuoden.

Tervetuloa meille vieraaksi! Me pidämme sinusta hyvää huolta!

…ja hei, Adlerfeltissa on mahdollista järjestää erilaisia yksityistilaisuuksia lokakuun ja huhtikuun välisenä aikana. Pikkujoulut, illalliset, pienimuotoiset hääjuhlat tai erilaiset virkistyspäivät. Ota ihanasti yhteyttä tellu@lonna.fi ja katsotaan mitä kivaa keksittäisiin.