KOKKI

Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii kokkeja ravintola Adlerfeltiin. Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ravintolaamme, tunnelmalliselle terassillemme sekä viinibaariimme.

Tarjoamme hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamistasi. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi.

Ravintolassamme ruokaideologiaa ohjaava periaate on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden. Pidämme koko maailman kulinaarista skeneä pelikenttänä ja kokkaamme kauteen ja hetkeen sopivia herkkuja, luomua ja lähiruokaa suosien. Lupaamme myös olla ruokahävikin asialla ja minimoida sitä mahdollisimman hyvin. Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja ajatuksella tehdylle ruoalle, sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus ja cv 31.5. mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi

Adlerfelt palvelee asiakkaita ympäri vuoden ja etsimme kokkeja niin pysyviin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin.