VUOROMESTAREITA JA KOKKEJA

Kesä kurkkii jo nurkan takana, vieläkö on suunnitelmat avoinna? Nyt meillä olisi tarjolla sulle unelmahommaa Helsingin saaristossa! Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii kokkeja ja vuoromestareita Lonnan saaren ravintolaan sekä Suomenlinnan Adlerfeltiin.

Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella vain 20 minuutin päässä Helsingin Kauppatorilta. Adlerfeltissa on ravintolan lisäksi kesäkaudelle avautumassa Adler Housen viinibaari.

Lonnan saari sen sijaan sijaitsee vain 10 minuutin lauttamatkan päässä Helsingin Kauppatorilta sekä Suomenlinnasta. Saarella sijaitsee monia palveluita ravintolan lisäksi, kuten yleinen sauna, juhla- ja tapahtumatilana toimivat Miinamakasiinit sekä Kahvila & Baari.

Lonnan Hyväntuulenkeidas yrityksenä on paikka, jossa luodaan hyviä ja iloisia hetkiä. Hetkiä, jotka muistetaan pitkään – monessa tapauksessa aina.

Tarjoamme tunnelmallisen, hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamistasi. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi.

Ravintolassamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien. Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Vuoromestarina sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja ajatuksella tehdylle ruoalle, sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet aivan varmasti etsimämme henkilö!

Palkkaus sopimuksen mukaan, noin 2500- 3000 €/kk. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita meille avoin hakemus osoitteeseen alfred@lonna.fi

Toivottavasti kohtaamme pian saaristossa!