KESÄN 2024 REKRYT OVAT NYT KÄYNNISSÄ

Etsimme työntekijöitä erinäisiin tehtäviin Adlerfeltiin kesäkaudelle 2024.
Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ravintolaamme ja tunnelmalliselle terassillemme.

Tarjoamme hyväntuulisen ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, joka on tärkein työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä eri pisteiden kanssa ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia hetkiä saaristossamme! Ruokaideologiaamme ohjaavina periaatteina ovat monipuolinen kasvukauden ja sesongin hyödyntäminen sekä raaka-aineiden vastuulliset valinnat. Rakastat tuottaa asiakkaalle ikimuistoisia kokemuksia eikä hymysi hyydy kiireessä. Lonnan Hyväntuulenkeidas yrityksenä on paikka, jossa luodaan upeita hetkiä. Hetkiä, jotka muistetaan pitkään – monessa tapauksessa aina.

Nyt etsimme joukkoomme hovimestareita, kokkeja ja keittiön vuoromestaria.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja mielettömälle kesäfiilikselle sekä olet innokas hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus ja cv 18.4 mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi.