HOVIMESTARI

Etsimme hovimestaria ihastuttavaan ravintola Adlerfeltiin. Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ravintolaamme, tunnelmalliselle terassillemme sekä viinibaariimme. Adlerfeltissä palvelemme vieraitamme suurella sydämellä ja ideologiaamme ohjaa sesonki sekä lähi- ja luomutuotteet.

Tarjoamme hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia hetkiä lähisaaristossamme!

Ravintolassamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien. Hovimestarina sinulla on jo muutamia vuosia kokemusta alalta ja ehkä myös tiimin vetämisestä. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja pää kylmänä vauhdikkaan serviisin aikana. Vastuunasi on sujuvaan serviisiin valmistautuminen sekä ylläpito koko ravintolan osalta sekä vuorossa olevan tiimin valmiuksien ylläpito ja tukeminen.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus ja cv 7.1. mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi

 

 

KESÄN 2023 REKRYT OVAT KÄYNNISTYNEET!!!

Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii tarjoilijoita ihastuttavaan ravintola Adlerfeltiin kesäkaudelle 2023. Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ravintolaamme, tunnelmalliselle terassillemme sekä viinibaariimme.

Tarjoamme hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia hetkiä lähisaaristossamme!

Ravintolassamme ruokaideologiaa ohjaava periaate on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden. Pidämme koko maailman kulinaarista skeneä pelikenttänä ja kokkaamme kauteen ja hetkeen sopivia herkkuja, luomua ja lähiruokaa suosien.

NYT ETSIMME JOUKKOOMME TARJOILIJOITA, HOVIMESTAREITA, FOODRUNNEREITA/SALIAPULAISIA, KOKKEJA JA KEITTIÖN VUOROMESTAREITA

Tarjoilijana olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija. Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavasta työstä, mutta asenne on se mikä ratkaisee. Rakastat tuottaa asiakkaalle ihania ruoka- ja juomakokemuksia eikä hymysi hyydy kiireessä.

Hovimestarina emme vaadi sinulta välttämätöntä kokemusta oman tiimin vedosta tai esimiestyöstä, toki on hyvä, että muutama vuosi kokemusta löytyy tarjoilijan työstä, mutta tärkeintä on oma asenne ja halu oppia. Me haluamme antaa sinulle avaimet menestyä uudessa pestissäsi ja toimia upeana ponnahduslautana urallesi. Vastuunasi on sujuvaan serviisiin valmistautuminen koko ravintolan osalta sekä vuorossa olevan tiimin valmiuksien ylläpito ja tukeminen.

Saliapulaisena tai foodrunnerina sinulla ei tarvitse olla vielä vankkaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu oppia on se mikä ratkaisee! Meillä on myös mainiot etenemismahdollisuudet yrityksessämme, jos kaipaat kesän kuluessa lisähaasteita.

Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi.

Vuoromestarina sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä.  Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

 

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja ajatuksella tehdylle ruoalle, sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus ja cv 12.2. mennessä osoitteeseen rekry@lonna.fi

Adlerfelt palvelee asiakkaita ympäri vuoden ja etsimme vuoromestareita niin pysyviin kuin määräaikaisiinkin työsuhteisiin.