TYÖPAIKAT KESÄ 2022

Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii työntekijöitä ihastuttavaan ravintola Adlerfeltiin kesäkaudelle 2022.. Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ravintolaamme ja tunnelmalliselle terassillemme. Adlerfeltissä palvelemme vieraitamme suurella sydämellä ja ideologiaamme ohjaa sesonki sekä lähi- ja luomutuotteet.

Tarjoamme hauskan ja suvaitsevaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia hetkiä lähisaaristossamme!

Ravintolassamme kokkailemme rennolla otteella modernia saaristolaisruokaa, luomua ja lähiruokaa suosien.

Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja mielettömälle kesäfiilikselle sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan iloiseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus, jossa ilmaiset mitä työtä olet hakemassa, sekä cv 20.2. mennessä osoitteeseen  rekry@lonna.fi

Adlerfelt palvelee asiakkaita ympäri vuoden, mutta pääsääntöisesti etsimme tarjoilijoita toukokuun alusta syyskuun loppuun. Pystymme mukavasti räätälöimään erimittaisia työsuhteita ja tarpeen mukaan jatkamaan työsuhdetta myös syksyn tullen.

Etsimme nyt tiimiimme:

Tarjoilijoita, hovimestareita, kokkeja, keittiön vuoropäälliköitä ja saliapulaisia/foodrunnereita

Tarjoilijana olet loistava tiimipelaaja ja iloinen asiakaspalvelija. Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavasta työstä, mutta asenne on se mikä ratkaisee. Rakastat tuottaa asiakkaalle ihania ruoka- ja juomakokemuksia eikä hymysi hyydy kiireessä.

Hovimestarina sinulla on jo muutamia vuosia kokemusta alalta ja ehkä myös tiimin vetämisestä. Sinulla pysyy langat käsissäsi ja pää kylmänä vauhdikkaan serviisin aikana. Vastuunasi on sujuvaan serviisiin valmistautuminen sekä ylläpito koko ravintolan osalta sekä vuorossa olevan tiimin valmiuksien ylläpito ja tukeminen.

Saliapulaisena sekä foodrunnerina sinulla ei tarvitse olla vielä vankkaa kokemusta alalta, vaan asenne ja halu oppia on se mikä ratkaisee! Olet iloinen tiimipelaaja eikä hymysi hyydy kiireessä.

Kokkina olet ennakkoluuloton ja haluat jatkuvasti kehittää itseäsi. Toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme tukien ja toimintoja yhdessä kehittäen.

Keittiön vuoropäällikkönä sinulla on jo hieman kokemusta tiimin johtamisesta kiireen keskellä.