Kokki
Lonnan Hyväntuulenkeidas etsii kokkeja ihastuttavaan ravintola Adlerfeltiin kesäkaudelle 2025. Adlerfelt sijaitsee Suomenlinnan Tykistölahdella, Susisaaressa. Toivotamme vieraamme lämpimästi tervetulleeksi viihtyisään ja rentoon ravintolaamme, tunnelmalliselle terassillemme sekä viinibaariimme.
Tarjoamme hauskan ja yhdenvertaisen työympäristön, jossa pystyt kehittymään ja näyttämään osaamisesi monipuolisissa asiakaspalvelutilanteissa. Autamme sinua tuomaan esille omat vahvuutesi sekä persoonasi, jotka ovat tärkeimmät työvälineesi. Teemme tiiviisti töitä yhdessä ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan vieraillemme ikimuistoisia hetkiä lähisaaristossamme!
Ravintolamme ruokaideologiaa ohjaava periaate on raaka-aineiden vastuulliset valinnat ympäri vuoden. Pidämme koko maailman kulinaarista skeneä pelikenttänä ja kokkaamme kauteen ja hetkeen sopivia herkkuja, luomua ja lähiruokaa suosien. Kokkina olet loistava tiimipelaaja ja halukas kehittymään. Sinulla voi olla jo kokemusta vastaavasta työstä mutta asenne on se mikä ratkaisee. Voit hakea paikkaa, vaikka olisitkin vastavalmistunut tai haluat edetä uralla ja oppia uusia tapoja toimia. Rakastat tuottaa asiakkaalle mahtavia ruoka- ja juomakokemuksia eikä hymysi hyydy tiukan paikan tullen. Jos tunnistat itsesi tästä niin toimi nopeasti, odotamme kuulevamme juuri sinusta.
Jos sydämesi sykkii Helsingin saaristolle ja mielettömälle kesäfiilikselle sekä olet innokas kehittymään ja hyppäämään mukaan hyväntuuliseen tiimiimme, niin olet luultavimmin etsimämme henkilö! Laita meille avoin hakemus ja cv 13.4. mennessä osoitteeseen niko@lonna.fi, lisätietoja antaa keittiömestari, Niko Suomalainen puh. +358 44 2425420.
Adlerfelt palvelee asiakkaita ympäri vuoden, mutta pääsääntöisesti etsimme kokkeja toukokuun alusta syyskuun loppuun. Pystymme mukavasti räätälöimään erimittaisia työsuhteita ja tarpeen mukaan jatkamaan työsuhdetta myös syksyn tullen.